Lördagslunch

Fixade mig en riktigt god lunch idag bestående av toasts med bacon och västerbottenost samt en sallad och vitlökssås. Det var riktigt gott!
 
Resten av dagen har jag inte gjort så mycket. Jag har sett några avsnitt Gossip Girl och tagit en promenad i vårsolen. Ikväll sätts troligtvis studsmattan upp också! Kram ♥

Vår på riktigt!

Bilder från i helgen.
Nu ha våren kommit även hit till mig, och den är sååå välkommen! ♥ För en vecka sedan så var det en halvmeter snö ute och sedan bara försvann allt! Det blev stora sjöar ute på ängarna av smältvatten dit det kom gräsänder. Jag försökte fota några men de hann flyga iväg innan jag hunnit ta några kort! Nu väntar vi bara på knoppar i träden! Hur långt har våren hunnit hos er?

Q / A

Vilken kamera fotar du med?
Jag fotar med en Nikon d3200!
 
Var och hur redigerar du dina bilder?
För tillfället så redigerar jag bara i gratisprogram som Gimp 2.8 och Picasa. Båda två går att ladda ner från google snabbt och enkelt! Jag använder oftast Gimp och då redigerar jag mina bilder i kurvor osv.
 
Hur stora laddar du upp dina bilder i? :)
Just nu är mina bilder 800px! :)
 
Hur länge har du varit intresserad av att fota?
I lite mer än ett år, jag lär mig nya saker vid varje fototillfälle och det är superkul! ;)
 
Vart köpte du dom? Fin blogg förresten! Kram
(Angående det här inlägget) Jag köpte dem på Stadium! Kram ♥
 
Har du haft någon annan kamera än systemkameran som du har nu? :D
Innan jag fick min systemkamera så fotade jag med en Nikon COOLPIX s2500 (digetalkamera). :)
 
Vart vill du allra helst resa? :)
LONDON!!! ♥
 
Favoritaffär?
Veromoda, New Yorker, H&M mm..
 
Vilket recept på smoothien??? Det ser aaasgooott ut!!! ;) ♥
(Angående det här inlägget) Hehe, jag tror att jag tog 1dl naturell yoghurt, 1dl mjölk, två passionsfrukter och ca 2dl hallon! :)
 
Vad tycker du är roligast att fota?
Oj... ja du! Det är ju kul när man får till en riktigt bra bild på något djur, typ fågel, rådjur osv. Men jag gillar nog mest att fota naturbilder och detaljer av naturen. Dock är det väldigt svårt på vintern då allt bara är grått och trist och inspirationen ligger på noll. Det är ju även kul att få vara ute med sina vänner, fota porträtt och så! ♥  
 
Svar på lite frågor som dykt upp! ♥

Bullar och kusiner

Nyredigerad bild sedan i somras.
Dagen har flutit på som vanligt, hemkunskap sista timmen då vi fick baka bullar! Snart tar jag bussen och åker vidare till mina kusiner för fredagsmys. Kram ♥

don´t dream your life, live your dream

Bilderna är från min lilla Stockholmstrip i början av juni 2012.
Nu är jag tillbaka igen efter ett litet uppehåll, jag har precis skickat iväg en designbeställdning till Amanda, jag har fått tillbaka lite inspiration och nu har våren äntligen börjat komma på riktigt. Jag har även varit på gymnasiemässa för nästa årets gymnasieval, och så har jag varit på ett friidrottsläger. Nästa vecka har jag prao också, och i sista minuten lyckades jag skaffa en praktikplats. Nu ska jag ta kameran ut på en liten promenad, Kram ♥

"Sometimes", said Pooh, "The smallest things take up the most room in your heart."

Som sagt så var jag ju en sväng på stan idag. Fick med mig en vit blus från Vero Moda som kommer bli perfekt till shorts och solbränd kropp i sommar, samt ett par Nike Free Run 3 som ni ser på bilderna!

Nike Free Run

Bilder lånade från weheartit.
Nike Free Run, äntligen mina! Var på stan en sväng idag med mamma och min bror och då fick jag ett par super fina, super sköna Nike Free Run 3 av mamma. Visar bilder på dem sedan!