Mitt Sommarlov ♥

 
|| Blandade mobilbilder från mitt sommarlov! ||
I sommar har jag haft picknick, tävlat, åkt till Stockholm på SAYO, sommarjobbat, tagit tåget till Göteborg och Världsungdomsspelen, gått på Liseberg med Emelia (♥), jobbat lite till, haft mera picknick, träffat bästavän och tagit en massa galna bilder, tagit flyget till värmen (Menorca ♥) Badat solat badat solat, varit på toppen av Monte Toro, sett Garvsyra (teater) i döda fallet, sett världens maffigaste solnedgång och mycket mycket mycket mer! Absolut ett av de bästa loven! ♥ ♥ ♥
 
 

Menorca part 3, Roadtrip


En dag på Menorca hyrde vi en bil och körde runt ön. Första stoppet blev Cala Galdana, en superfin badstrand som låg naturligt uthuggen i klipporna med en fin sandstrand och turkost badvatten. Jag vågade dock inte ta med mig kameran dit med risk för att den skulle bli stulen eller få vatten och sand i sig. Efter lite sol och bad så gick vi och åt supergoda pizzor vid en av strandrestauranterna, sedan bar det av vidare mot...
 

... Monte Toro, Menorcas högsta punkt. Utsikten var helt makalös! Man såg i stort sett hela ön där uppifrån! Alltså, det går inte att beskriva hur stort det var!
 

Och så här fina blommor kunde man även hitta där uppe på bergstoppen.
Där uppe fanns även ett café, en katedral och en liten souveniraffär. Vi tog oss en varsin kall dricka vid caféet innan vi åkte vidare.
 

Nästa stopp var Platja de Cavalleria, en badstrand med röd lera. Självklart smörjde vi in oss och hade ett eget spa med leran som sägs ska vara väldigt bra för huden. Har inte så många bilder från stranden eftersom det var många som badade topless för att inte få lera på bikinin men det kom många fina segelbåtar dit och förankrade sig så de tog jag lite bilder på.
 

Sista stoppet innan det var dags att åka hem igen och äta middag blev vid en fyr. På Menorca fanns det fyrar lite här och var (en precis vid hotellet) men det speciella med den här fyren var att den låg precis vid ett stup. Vi gick ut och kollande ner på vattnet och klipporna som fanns där långt långt ner.
 
fortsättning följer...

Torsdagens solnedgång ↓ ↓ ↓

 

Menorca part 2, Ciutadella


En kväll på Menorca tog vi den lokala bussen in till den lilla staden Ciutadella. Det var tänkt att vi skulle strosa runt i små affärer men när vi väl kom dit så hade nästan alla affärerna stängt. Istället fanns det en liten marknad där de sålde en massa handgjorda grejor. Vi kollade även på alla de båtar som stod fastankrad vid hamnkanten, gick runt i gamla stan och gick in i de få affärer som hade öppet.
 

Det var otroligt fint. Hamnen men alla fina segelbåtar, gamla stan men sina trånga mystiska gator och mitt upp i alltihop fanns det en enorm borgliknande mur. Man ser lite av den mossbeklädda byggnaden till höger på bilderna längst ner ovan ( ↑ ).
 
 
Efter ett tag blev det riktigt mörkt, men vi fortsatte att gå runt där. Vi köpte glass och kollade på alla de gamla byggnaderna. Där fanns bla. ett stort klocktorn (som jag dock inte fick med på bild för att det blev för mörkt).
Jag kom hem med ett linne och en tröja, som jag visar senare!
 
fortsättning följer...
 
 
 
 

♥ ♥ ♥


Torsdagen spenderades med bästis med glass, jordgubbar, bountykaka, foto, skratt och tårar och mycket mycket mer! På kvällen gick vi även ut och såg världens mäktigaste och finaste solnedgång. Det går inte att beskriva med ord hur maffig den var! Bilder dyker upp senare! Älskar dig bästis! ♥ ♥ ♥

Victoria's Secret

 
Var ju som sagt in på Victoria's Secret på Arlanda och fick med mig två body mists därifrån. Mango Temptation och Such a Flirt (Love Spell sed innan). De luktar så otroligt gott ♥
 

Menorca part 1

 
Tidigt på söndagsmorgonen, efter en snabbis inne i Victoria's Secret på Arlanda, lyfte planet från Stockholm med varma och soliga Menorca som slutdestination. Bilden (↑) är ifrån när vi flög över de mäktiga Alperna.
 

Vi bodde på hotell Tamariscos, på öns sydvästra udde, i den lilla byn Carla En Bosc. Med god mat, svalkande pooler och alldeles vid sranden och det turkosa medelhavet. ♥ 
 

Vi bodde även på kort gångavstånd till Carla En Bosc's Marina. Där strosade vi runt på kvällarna, kollade in de stora lyxbåtarna och fiskebåtarna och kikade lite i de affärer som kantade hamnen.
 
fortsättning följer...