Tjejkväll

Bild från förra helgen.
 
I går sov Emelia över och vi hade tjejkväll med film, godis, snack och skratt. En lapp som helt klart åker ner i min Memory jar! Idag fyller även mamma år, så det kommer väl lite släkt och så framöver!
 
En annan sak som jag är superglad över är att jag har fixat ett toppen sommarjobb. Jag och Ida ska nämligen ha ett sommarcafé hos mina grannar (de äger hästgård/ridskola + vandrarhem) och det ska vi fixa ett par veckor i sommar! Superdunderkul!

What would I do without you?

Idag for jag in till stan för att se på när Vilda konfirmerade sig. Efter det så följde jag med hem till henne, åt god mat och umgicks.
 
Ikväll kommer även ett inlägg om fotoprojektet som jag och Vilda planerar ut!

And you let her go

Dagen har tillbringats med en av de bästa! Vi har skrattat, fotat, fryst, gjort amerikanska pannkakor, druckit varm choklad med grädde och marsmallows, kollat på film och mycket mycket mer! Vi har även planerat fotoprojektet, som jag lägger upp ett inlägg om i morgon! Nu ska jag mysa ner mig i soffan, kram! ♥

Aussie miracle shine

Igår var jag på stan en snabbis medans mamma tränade och då fick jag med mig denna hårinpackning från Aussie hem. Det sägs ju i alla fall att den är jättebra så jag tyckte att 109kr (rea på Kicks) var värt att testa.
 
Upd: Efter bara en användning så känner man skillnaden.
+ Håret blir mjukt och glansigt, som det står på flaskan.
+ Håret blir inte tovigt under dagen.
+ Det luktar jättegott!
-  Inpackningen reder inte ut tovor bättre än balsam i duschen.

Fototävling hos Maja

Jag är med i en fototävling hos maja med temat svartvitt. Man har då chans att vinna ett presentkort på sheinside.com 100 dollar! Här är en länk till majas blogg och här är en länk till tävlingsinlägget.
 
Varför jag valde just den här bilden är för att jag tycker den är så härlig och fin. Dagen då mina föräldrar gifte sig (sommaren 2012). Jag gillar att det blir liv i bilden av skuggorna och att de tittar år olika håll och ser så glada ut! Och så tyckte jag att det blev ett fint ljup med havshorisonten som ett streck i fjärran.

Alla ♥ dag

Glad alla ♥ dag!
Idag skulle jag ha slutat halv två men så blev det inte så så jag slutade vid tre som vanligt. Då hängde i alla fall Ida och jag hem till Julia och kollade på Eden Lake. Filmen var faktiskt bra för att vara en skräckfilm men den hade ett väldigt dåligt slut!

Tisdagen den 12 februari

Dagens fika med fil, musli, hallon, kiwi och kokos ♥
 
Jag har egentligen inget speciellt att skriva om, men jag tänkte i alla fall kika in och säga hej så att inte bloggen står helt tom. Snart ska jag i alla fall iväg på träning och efter det blir det so- plugg till so- prov imorgon. Islam...
 
Igår fyllde i alla fall pappa år, så släkten kom och så fikades det tårta som vanligt. Mina söta kusiner kom också och förde mig tillbaka till 6 års ålder för ett par timmar! ♥

Konfirmation

Konfirmationen igår var jättefin. Jag satt med två vänner på första raden med kameran i högsta hugg, men endå fick jag inte så många fina bilder på hela gruppen. Men alla var jättefina i alla fall!

Nu i helgen har jag även varit och tävlat, i friidrott. Höjden - som är min personliga "inriktning", gick väl sådär med jag blev femma i norrland i alla fall.
 
Nu till veckan har jag rätt så mycket plugg så vi får se hur mycket tid jag får till bloggen, men så blir det ibland! Aja, nu ska jag se lite pll, Kramar ♥

Lördag

Nu är konfirmationspresenterna inslagna, sex blåbärscupcakes till de finaste!
Snart bär det av till kyrkan för att kolla på när några av mina fina vänner konfirmerar sig. Själv fick jag prioritera friidrotten framför konfirmation eftersom alla konfirmationsträffarna var när jag hade friidrottstävlingar + läger.

Motivation

Bild från weheartit.

Tre kan behålla en hemlighet om två av dem är döda - Benjamin Franklin

Bilden är från i somras hos farmor, jag gillar bilden så otroligt mycket utan en riktig anledning! ♥
  
Kvällen spenderas delvis vid datorn för att skriva klart en svenskainlämning, delvis med en bra bok och sedan mys med familjen. Helt okej! ♥

7 februari

Dagen har varit helt okej idag. Skolans studievägledare kom till klassen idag på engelskan och pratade med oss om nästa års gymnasieval, och jag - med min stora beslutsångest - tror att jag redan vet vilken linje jag ska välja! Vi fick även tillbaka ett matteprov som jag hade fått A på så det gjorde ju helt klart min dag!! ♥ Sedan fick vi även sluta lite tidigare, vid halv två, för vi hade ingen idrott.
 
När jag kom hem tog jag även kameran ut på en liten fotorunda runt där jag bor. Jag fick inga märkvärdiga eller speciellt fina bilder, efterssom insprationen ligger på noll nu, men bilden ovan togs i alla fall då!
Nu ska jag plugga spanska och skriva klart en svenskainlämning som ska vara klar tills på tisdag. Kram ♥

a jar of hapiness

 
Jag ser att det är många som lägger upp bilder på deras så kallade memory jars. En memory jar är en burk som man stoppar ned lappar i när något speciellt har hänt. Sedan, när året har gått så öpnar man burken och läser lapparna så får man återuppleva minnena en gång till och minnas något man kanske glömt. Jag gjorde i alla fall en memory jar för några veckor sedan men jag har aldrig visat den här förns nu! Vad tycker ni? ♥ Jag har inte stoppat ner så många lappar än men jag ska allt se till att den är full vid nyår 2013. En kul och kreativ idé för er som vill komma ihåg de små stunderna när man är med de alldra bästa och gör det man mår allra bäst av! ♥

close - up - filter +4

För några veckor sedan beställde jag ett close-up filter +4 från kamda.se.
Första bilden är utan close-up filter och den andra är med close-up filter +4. Inte så superbra bilder men..
Jag har inte hunnit testa det så mycket än - det finns inte så mycket att testa på - men jag längtar tills snön smälter bort och man kan börja fota alla fina vårblommor osv..
 
Jag beställde även en "fjärrkntroll" till min kamera från miniinthebox straxt före jul. Den kostade endast 21kr ( ! ) då de egenligen brukar kosta runt 150 - 300kr. De har så otroligt låga priser där, jag ska även beställa en kameraväska och några mobilskal därifrån snart.

3 februari

En bild från gårdagens goda brunch!
 
Idag efter frukosten åkte jag och mamma iväg till Svartsjöarna för att åka lite skidor. 1 mil vart. Nu har jag duschat och så ska jag bara tillbringa resten dagen i soffan med några avsnitt Pretty Little Liars eller en bra bok!  

a picture is a poem without words

Nikon d3200 + 18 - 55mm objektiv
Foto - Lina (Jag) På bild - Totte

Lördagsbrunch

Vaknade tidigt i morse och gjorde mig en good frukost/brunch bestående av; baugetter, smoothie på hallon och passionsfrukt, varm choklad, kiwi, halon och passionsfrukt - gud så gott det var! Satt i min ensamhet uppe på mitt rum, läste och såg ett avsnitt av min käraste serie Pretty Little Liars! En helt okej start på dagen!! ♥