Söndag

Hej hej! Nu har jag kommit hem, packat upp och laddat över bilderna från helgen till datorn! Jag tog faktiskt inte så många bilder där borta, jag han liksom inte med det. Vi kom fram i fredagskväll och då åt vi bara middag och umgicks med alla de andra som var där. Igår spenderade jag hela dagen ute i slalombacken - premiäråket för i år - och avslutade sedan dagen med en jättegod middag och lite "lekar". Idag var jag ute en kort sväng och tog de få bilder jag tog och sedan åkte vi hem igen rätt så tidigt.
 
Phuu, hoppas ni orkade läsa igenom denna onödiga information, haha!

Top of the world!

Tänkte kika in här och hälsa hej! Just nu ligger jag inne på rummet efter en jättegod middag, snart blir det tårta. Dagen har varit toppenbra och jag har åkt skidor mest hela dagen ( Jag är ju i Storlien, som jag berättade i förra inlägget ). Det känns lite som om man är on the top of the world, när man står där uppe på berget och ser den ofantligt makalösa utsikten! Jag har dock inte tagit några bilder än, förutom med mobilen, så jag delar mobilbloggen med en halvbra mobilbild.. Puss!!!


We can let our souls run free

I helgen far jag upp till Storlien med familjen för lite slalomåkning och annat kul! Kameran hänger förståss med och så får vi se om jag kanske ger er någon mobilblogg under tiden men annars är jag tillbaka igen på söndag / måndag.
 
En annan sak bara; Min dator har typ kollapsat, så den är på typ två minuter om dagen... Där av att jag inte kunnat skrivit så mycket här.. Men nu har jag fått lånat pappas dator så nu kan jag börja blogga på riktigt igen! Hmm... Det är bara det att alla bilder har jag på den andra datorn, men förhoppningsvis är det något som ska kunna fixas!
 
Hoppas ni får en lika toppenhelg som jag kommer att få! Kraaam

Al becouse of you

 
Torsdag idag, en helt vanlig skoldag med idrott sista timmen. Nu börjar jag i alla fall känna att jag får någon ordning på den här bloggen! Jag har suttit hela kvällen och flyttat över lite gamla inlägg så att det inte ska se så tomt ut! Och ett stort stort tack till Amanda som fixat den här finfina designen åt mig!! Tack tack tack!!!

Fruktsallad


www.linafoton.blogg.se

Hej! Jag som har den här bloggen heter Lina, är 14 år och bloggar till största del om mit brinnande intresse för fotograffi. Andra saker jag tycker om att göra är att spela teater, vara med mina fina vänner och att träna friidrott. Alla bilderna har jag själv tagit och inget annat anges och kopiering av dem är förbjudet! Jag fotar med min Nikon d3200 ♥
 
Lämna gärna en komentar, det tar inte sån lång tid och jag går gärna in på din blogg (om du har någon). Och om du börjar följa mig på bloglovin' så blir jag JÄTTEGLAD!! :) Ni får även tipsa mig om Fototävlingar och Dagensblogg.
 
Hoppas ni stannar kvar ♥ ♥ ♥

Mitt 2012

Året började med att jag köpte mig en Nikon COOLPIX s2500 (digitalkamera) och där började mitt fotointresse att växa. Efter det, året som har gott, har jag tillbringat med mina härliga vänner och min fina familj. Jag har skaffat tandstäldning, börjat blogga på riktigt, varit allt för mycket med bästavän ( ♥ ), varit på friidrottsläger, varit till Stockholm, trotsat min rädsla och åkt frittfall-tilt på Grönalund (haha Vilda), åkt till Cypern med fina familjen, delat mina föräldrars stora dag ( ♥♥♥ ), åkt fallskärm efter båt med min bror, fått min systemkamera Nikon d3200 ( tack underbara mamma och pappa!!! ♥♥♥ ), fångat fina sommarklällar på bild, fyllt fjortis, sovit i husbil, skapat en finfin fotodörr av bilder från sommaren, varit på fjällvandring med klassen, druckit litervis med te, fikat på mysiga caféer, haft teaterförestäldning på Rådhuset, varit på ennu ett friidrottsläger, blivit Vampire Diaries- nörd, haft fotorundor, myst med mina söta kusiner, skapat och beställt en egen fotobok, åkt till Norge och kommit fyra i interkretskampen, fått mina första betyg, firat jul med mina nära och kära, blivit ägare till en iPhone... haha ja, listan kan göras lång! Men ett bra år har det varit i alla fall :)
 
Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Ja det gjorde jag! Jag åkte som sagt frittfall-tilt och så var jag i Norge!
Tror du att år 2013 kommer bli ett bra år? Jag hoppas det! Speciellt hoppas jag att vädret blir bättre för enligt mig har vädret varit tumme ner för mig i princip hela året!
Vilket datum från 2012 kommer du aldrig glömma? Självklart den 16 juli då mina föräldrar gifte sig! ♥
Vad spenderade du mest pengar på? Kläder och fika.
Vilka sånger kommer påminna dig om 2012? Gangdam style, Call me maby, Whistle, Flytta på dig, drive by, Dansa pausa, Don't you worry child, Händerna mot himlen, The A team...
 Bästa minnet från 2012? Grönalund och Cypern.
Bästa köpet? Det måste ju vara digitalkameran, som skapade mitt fotointresse!
Vad är din största framgång 2012? Fotografferingen, självklart! Oj så mycket jag förändrats på ett år!
Vad önskar du att du gjort mer 2012? Tagit tillvara på all tid och gjort mycket mer roliga skaer som utflykter och så med mina vänner!
Vad önskar du att du gjort mindre? Att inte göra ingenting..
Är det något du saknade år 2012 och vill ha 2013? Bättre väder, fler fina fototillfällen!
Något du önskade dig och fick när du fyllde år? Systemkamera ♥
Vad fick dig att må bra? Mina vänner och min familj ♥♥♥
Vem saknade du? Mina kusiner och en gammal vän (som jag sedan fick träffa ♥)
Har du haft ett förhållande under 2012? Nej
Vem har du umgåts med mest? Julia, Karro och på senare tid Emelia!
Vad vill du säga till dig själv inför 2013: Ta vara på alla fina tillfällen och chanser du får! Gör fler roliga saker med dina närmaste och tänk inte så mycket innan du ger dig ut på någonting. Sitt inte bara inne; gå ut!